0756 754 011 | royalcraus@gmail.com

Costume business



























Costume Business by Royal Craus


Colecția de costume „Farucci” este inspirată din stilul de viață și stilul vestimentar al gangsterilor italieni și americani din perioada anilor '40. Această colecție urmărește punerea în valoare a acelorași influențe clasice, rafinate, elegante și foarte bine structurate.




































Cele trei piese, sacoul, vesta și pantalonul, se realizează la comandă și sunt atent lucrate după măsuri. Piesele finisate și toate accesoriile alese dau plusul de eleganță și unicitate ținutei.


Forma pieselor vestimentare actualizează clasicul din acea perioadă. Ne referim la revere late, de 9-12 cm, umeri dandy, talierea în formă de clepsidră, modelul și asortarea detaliată a stofelor fine. Vesta are la bază formele inițiale, dar am intervenit cu forme asimetrice combinate și texturi personalizate specifice brandului ROYAL CRAUS. Costumul clasic stă la baza colecției, dar intervențiile actualizate fac trecerea de la trecut la prezent. Nasturii din aceeași stofă, căptușeala pusă în contrast cu stofa, contrastele cromatice dintre detalii și styling-ul costumelor valorifică această colecție.